Hoppa till innehåll

En natt jag drömde…

…att någon stod uppe på gamla akvariebänken och tömde/slangade ur vatten…tills det blev tomt. Och jag märkte det inte förrän när jag såg en spräcklig platy ligga och sprattla frenetiskt på akvariegruset. För att om möjligt ta sig därifrån. Det var ett gäng småfiskar där också. Hemsk känsla att inte ha märkt hur mkt vatten som åkte bort. Vilken mardröm!

Samtal med Gud;

Är det Du som försöker säga något till mig? Vem är vem i drömmen? Och vad betyder ett akvarium tomt på vatten? Herre, ge mig vishet om den här drömmen, och led mig vidare <3 . Ge tillbaka vattnet, Herre! Det går inte simma i den här torkan! Gör mig en väg genom akvarieglaset! Ta mig till ett ställe där jag kan simma fritt! Tror jag ser något genom glasväggen, men jag kan inte ta mig dit. Hjälp mig Herre, att komma ur det här! Visa mig en lösning!

Publicerat iBönerSamtal med Gud

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.