Hoppa till innehåll

En ny dröm

Jag drömde att jag vaknade för att gå på toa. Det var så litet rum så bara toastolen fick plats, och när jag satte mig så nådde fötterna till dörren. Det satt ett litet klaffbord på insidan dörren. Det pyttelilla bordet var nerfällt och det låg ett litet skrivblock och en penna där. Så fort jag satt mig så började det spruta vatten rakt upp ur toan och hur jag än försökte bromsa det så bara vällde det upp. Vattnet sprutade så kraftigt upp mellan mina lår och det ner på golvet.

Samtal med Gud;

Herre, Du är fantastisk! Om jag tolkar drömmen såhär: På minsta lilla skitställe så kommer Du att beröra med Ditt livgivande vatten. Det kommer att stänka över runtomkring mig. Och skrivblocket, ska det bara ligga där? Eller… jag får kanske fylla det med goda ord till eftervärlden. Tack Herre, för att Du gett mig tro och hopp på att Du kommer leda mig till ny energi. Älskar Dig <3 Amen

Publicerat iBönerSamtal med Gud

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.